Ghid alegere motocicleta

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ghid alegere motocicleta

bughy
Administrator
Esti incepator, te-ai hotarat sa iti iei o mobra, dar nu stii ce?

Iata mai jos o lista cu motociclete de care sa NU iti iei, cu cilindree>600

1. Seria Suzuki GSX-R
2. Seria Kawasaki Ninja
3. Suzuki TLR
4. Seria Yamaha YZF
5. Seria Honda CBR


Si acum top motociclete ideale incepatori:

1. GS 500 (F/N) este motocicleta ideala pentru un incepator. Are o manevrabilitate excelenta gratie pozitiei joase, cauciucurilor subtiri si greutatii reduse. Motorul 2 cilindri in linie ofera o acceleratie puternica si un raspuns prompt iar suspensia moale asigura un comfort ridicat la drumuri mai lungi.2. Honda CBF 600 (S/N) este o un allrounder confortabil si usor de pilotat, o motocicleta ideala pentru incepatori
3. Suzuki DR-Z 400 SM va fi alegerea perfecta daca sunteti atrasi de manevrabilitatea excelenta a unui supermoto in jungla orasului.4. Yamaha XJ 600 (S/N)Noul XJ6 mosteneste calitatile predecesorului si se prezinta ca o motocicleta versatila, perfecta pentru incepatori sau pentru motociclistii fara pretentii sportive, insa suficient de distractiva si capabila.5. Yamaha MT-03 Aceasta este in totalitate o motocicleta revolutionara ce respecta in mod original stilul Yamaha, creata pentru viata de strada, pe care o traiesti in fiecare zi. MT-03 combina instant puterea motorului de capacitate mare cu arhitectura acestuia inspirata din Supermoto. MT-03 a fost conceput pentru a ataca cu dezinvoltura jungla urbana si nu numai.
6. Kawasaki Ninja 250R este o motocicleta ideala incepatorilor atrasi de un look sportiv dar care vor sa inceapa cu dreptul si fara sa riscuri prea mari.7. Kawasaki ER-6N cu doar 72 cp, motocicleta este manevrabila, placuta la condus si practica pentru utilizarea zilnica, pretabila atat pentru incepatori cat si avansati.8. BMW F 650 GS. Fratele mai mic al lui F 800 GS, F 650 GS, are si el un motor dublu cilindric paralel si este adresat celor care nu cauta atat de mult aventura. Cu scaunul lasat, este usor de controlat, furnizeaza destula putere combinata cu economie, fiind ideal pentru drumurile cotidiene9. HONDA CB500 . Probabil, una dintre cele mai bune motociclete de incepatori, datorita manevrabilitatii si greutatii, iar cei 50 CP sunt suficienti pentru a te distra, atat in oras cat si in afara lui.
Indiferent, de ce motocicleta veti alege, nu uitati echipamentul!